What's so special bout November?

Assalamualaikum dear bloggers. 

Thanks for dropping by and feel free to share any comment ya? ^__^


Sayonara October, you'd been nice and insyaAllah we'll meet again. 

Welcome November with awesome events. :)

I'm so thankful to be informed by one of my classmates for the extension date to submit our group assignment. Melompat gumbira sakan tadi after dear Ainil managed to 'pujuk' our lecturer. hehe~ kebetulan, next week is our mid term break and we do need more time to complete the task. Susah kot jadi part time students bila nak buat group work sebab masing-masing kerja dan duduk jauh. Discussion via Facebook je la kami. 


Anyway, what's so special about November to you? ahahhh~ mesti ade kan. Or same je macam bulan yang lain? huhuhh~ For teachers, school holiday is coming~ yehaww *sila jangan jeles. hehe ^_^ kuliah tetap ada walopon cuti skolah. Sabau jela kan. Tapi ape yang penting disini ialah meraikan today's special date 01.11.11 bukan anniversary...bukan bukan.. Harini my beloved Ayah's birthday! 

Happy birthday, Ayah~

Semalam awal-awal dah wish sebab ayah tido cepat. Biasala, dah pencen and memang rutin beliau tido cepat. Alhamdulillah, anakanda doakan kesihatan yang baik dan dipanjangkan umur..Amin. Syukur, to be given the only chance..and syukur to have a father like you. Tadi, Mama masak kari kambeng. terbaik wok! heheh, last-last haku jugak yang makan banyak. haha. special menu for her beloved husband. 

Thank you Ayah sebab selalu bagi nasihat and ruang kat Ayu untuk citer masalah walopon frust tertonggeng time bercinta dolu. hehe. Thank you Ayah bila ayu bagi pendapat, ayah akan terima and ayah cakap "ayah suka cara adek buat tu" (ye ler adek, dah anak last. huhuh. malu). Maseh ingat lagi ayah cakap, 

"Kita rasa baru kita tau. Macam tengok tv tu cite drama, kite tengok je tapi tak rase..jadi tak sama la" 

"Biarlah orang buat kita. Bagus kau buat keputusan macam tu..."

"Alah, rilek la. Belum tentu lagi laki tu kawen ngan pempuan tu." (haha..time cinta monyet)


Thank you Ayah, ayat nampak biasa tapi meaningful sangat. Happy birthday Ayah. ^_^


November memang packed gila ngan events sebab dah nak ujung taun kan. Ramai jugak la yang nak kawen. huhuh~ macam-macam benda tapi paling awesome dapat celebrate birthday with si jejaka perut besar tuh. InsyaAllah, Alhamdulillah. kebetulan birthdays kami dekat2 bulan Nov. Haruslah paw hadiah special sket ye. hahaha..tak la gurau je. Nak kawen lagi, banyak duet nak gune. huhu~

p/s: What's so special bout November to you? harap-harap ada yang specialnye. Kalau biasa pon, make it special to you. Perhaps you can buy a special gift for yourself as a reward. ^__^ 




7 comments:

Zulfahmi said...

November saya kawen~

Ayu Na said...

wa wee. congrats Zulfahmi! bila tu? :D

Ayu Na said...

oh i baru tgk ur blog just now. congrats Zulfahmi. dah nak dekat tu :))

IEQAH said...

ohh sebabtuu upenyee sukaa nov..good girl laa

CikPiN said...

it's special because it's my birthday! :)

Ayu Na said...

@CikPiN: sama la..hehe bila tu?

Ayu Na said...

laaa baru prasan..shefny kah? hihi :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...