bebelan

Assalamualaikum.

Late post for tonight. Semalam overdose & exhausted. As usual, I had two classes yesterday. Kelas statistik confirm la tak faham *anova dua hala* apa benda la tu...Hasilnya selama 2jam setengah duduk melanguk depan laptop tekun buat doodle guna photoshop. Hahaha. sabar je lah. :P

dan inilah hasilnya belajar statistik. Hebat bukan? 

I know, it shouldn't be happened..tapi memang dah tak boleh concentrate. Plus, cuak gila sebab kena present proposal malamnye pulak. Masing-masing buat muka pasrah jela. Tapi, dalam kecuakkan yang melampau..dah abes class, sempat lagi melantak nasi goreng kampung.  Harusla comelkan perot dulu. Huhuh..

8pm, dah makin dup dap sebab 4 lecturers evaluated our presentations..dan kesemuanya ladies. Faham-faham jela kan. Tapi, Alhamdulillah, i received positive feedbacks from them.. and it was the happiest moment to know that my supervisor gave me an A for my presentation. *eleh, baru present, belum siap lagi 15mukasurat nak kena submit Rabu ni. LIMA BELAS siap dengan findings siap nak kena publish bagai. terasa macam grammar pun tunggang langgang. Haih. Ugutan supervisor, tak publish, takde A. Tabahkanlah hatiku.....

Today's class was a disaster. Hmmm. 2weeks of proposal presentations, memang semua kena hentam. It depends on the lecturers..ada yang ok, ada yang nampak garang tapi boleh terima idea students. Macam-macam nak kena edit. Tabahkanlah hatiku...Takpelah, biar susah dulu, senang kemudian. InsyaAllah..take it as a challenge. Terasa sem kali ni miserable sebab banyak gilo assignments.... sobbbss. 

Hati tetap berbunga-bunga, hari Rabu sempat ke Puchong with my Mom & Along. Fuhh, tergoda tengok baju cantekss. Paling banyak warne grey la. Alhamdulillah, I already chose the color & need to go back in March, next year. InsyaAllah, harap semua berjalan lancar. Namun begituuuuuuuu, kena diet la tapi! Hurmm. diet diet diet. Camane nak diet, duduk umah ni masak lauk sedap aje. Jogging pon tak. Kena jugak diet & exercise. Bagi moral support please? I want to look fit on my big day. Nanti nak duduk pon mengah-mengah. Hehehe

Nak jugak entepremmm :P


Haaa panjang membebel. Ade ke yang gigih bace sampai habes ni? bagi flying kiss seketul. hehehe..Thanks for singgah and do take care of yourselves. Doakan saye berjaya diet ye? Hehehhh. Good night!



9 comments:

Siti NuruL Ain said...

cik Ayuna amek cos ape and di mana ye? master study ker? hehe..

Ayu Na said...

Siti NuruL Ain

cik Ayuna amik tesl kt ukm..yup dear, master. :)

Siti NuruL Ain said...

wah..best.. insyaallah next year I will pursue my study to master level.. pray for me ya..:)

p/s: baru je habis buat spss tadi.. huh..mmg sakit kan nak blja anova, manova sume tu..hehe

Ayu Na said...

insyaAllah..hehe goodey~ amik full time student la, lg leh fokus..jd part time ni mmg poning. huhuhu :p

waaa...nnt tlg ajarkan!! spss gila la tatau nak tekan ape pn. hahaha install je lebih~ kuikui

AMEI said...

http://cicimei2.blogspot.com/

r-5 said...

sama lah kita nak jadi fit semula jom kita kasi moral support to each other.. hehehe.. cayyok2 girll.. :)

asma HazeLnut said...

bilo menikah eh ni ayu??go go go..eat healthy..stay healthy..unlike me!..hahaha

Ayu Na said...

r-5

hi si poet. hehe nak fit, confirm kene exercise. cayokk2.. thanks for the support yaw! :)

Ayu Na said...

asma HazeLnut

insyaAllah..tungguuuu....hehehe jum la jog sesame..ade gak member nak aerobik~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...