20 11 : a beauty

Assalamualaikum.

Mak..sedihnya, tadi sampai je rumah dengan perasaan yang memang dah sedih.. bukak la pintu rumah kan. Sekali nak on lampu, gelap jugak rumah. Aikk..wa dah cemas. Skali wa tengok rumah lain semua gelap. Gulp! takdak letrik kaaah? Aiseh, dah la tinggal sorang aje malam ni. (T__T) Sedih wa. Esok dah la jadi birthday girl *bagi chance nak perasan muda* Ku ditinggalkan keseorangan di rumah. Tapi padan muka jugak sebab tak mau ikut ayah & mama ke Pahang. Padan muka lagi skali. 

Kelam kabut carik torch light dengan meng-cover diri sendiri untuk jadi berani la konon. Padahal dah tebayang macam-macam. Takpe, wa cool. Masuk bilik dengan bantuan henfon kuh, dapat jugak carik torch light. Haish, mana lilin? mana mana? Punya la abes segala laci kat dapur tu wa selongkar *dah macam pencuri pulak. Demm betul. Nasib jumpe 2 ketul lilin. Lega... 

Sempat lagi wa ber-planning. -kalau takde letrik lagi ni, baik aku lepak mekdi je. hihi~ akan tetapi, hancus la diet wa taknak makan malam kan. dilema sungguh. (-___-) Malangnya, planning wa tak jadi. Nasib la dah ade balik letrik di rumah. Syukur, wa masih sempat berdiet malam ni. hahaha~ dengki sungguh letrik ni ngan wa. xpe2. wa tetap syukur sebab tak bergelap malam ni. Alhamdulillah.  hehehe

Wa sedih bukan ape, kejap benor la dapat jumpa birthday boy nye. Tengok movie & melahap pizza kat Jusco tadi. Tapi, terharu jugak sebab kekaseh hati sanggup datang. Huhu~ Walopon hati berat melepaskan dikau pergi, namun ku terpaksa. huk huk~ 

Semoga kami panjang umur, murah rezeki, dipermudahkan segale urusan dan maintain ensem dan kiut. :p


p/s: Tima kaseh bagi jersey Liverpool yang awesome itu. *wink wink*
      
ni muka mintak apa nih? dush dush

ni muka mintak err..puji. hahaha



*Eh korang.. sila la tengok the Adventure of Tintin. Super awesome okayhh. Serious memang best :)

2 comments:

Leods said...

sweet sgt leteww :-p

Ayu Na said...

masam masam manes. kikiki :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...