Sweet 26 ?

Assalamualaikum. 


Haluuuu semua. Tahukah awak saye sorang-sorang je hari ni. Sob sob.. (T__T) birthday girl tak tahu nak buat apa dah. Godek-godek laptop lepas tu teringin la nak try Photoshop kan. Punyalah ketinggalan pasal ke-doodle-an nih. Noodle wa tau la..baru je melahap tadi. hahahah~ saja suke-suke dan sangat mencabar okayhh nak lukis guna tetikus. Apetah lagi nak paint picture tuh. Wa main blasah je. Hee~ 


Nilah hasilnye bila dah boring gila duduk sorang kat umah. Confirm, wa akan lebih fokus untuk berphotoshop. :p

cuppy cake cik Ayuna. wahaha~

Comot kan? cakap jelah, takyah cover. hahah~ memang pon. saye suka lukis tapi on papers ok la. Ni guna photoshop menggigil tangan mak. Lenguh pon ade okayh. huhu~ tapi tak mengape, practice makes perfect. Erm, almost perfect la kot. hihi ^__^

Nampak tak 26 tuh? nampak? Percayelah, wa kene terima hakikat wa bukan lagi sweet 16. Adeh, rase dah dewasa la pulak. Wa kena matang..tau tu. Tapi, bila dewasa, tak bermaksud tiap-tiap hari kena jadi serius..selitkan skali lawak jenaka dalam hidupmu supaye nanti orang takde la cakap.

"Bosan kowt jadi adult ni"

Bukan BOSAN, tapi lebih mencabar sebab segala keturunan masalah akan wujud dan semakin membesar, membesar dan membesar. sama seperti lemakku. Hakikatnya, walau BESAR mane pon masalah bila dah jadi dewasa ni, kena la selesaikan cara dewasa. Kan? InsyaAllah, harap-harap begitu lah hendaknye. 

Thanks for viewing. ^_^


Nak buat ape ye lepas ni? ish...

6 comments:

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

waa... hepy bezday kak ayuna.. da 26 ea.. hehehe.. tahniah2.. smoga dipanjangkan umur n dimurahkan rezeki... n always look gojes^^ salam perkenalan

Yasmin ♥ said...

Hihi . Happy birthdayy yee ! :D

syitah said...

happy birthday adik!
dah semakin dewasa,
moga sentiasa dilindungi Allah,
jagalah diri,
dignity diri,
keluarga dan agama..
:)

Ayu Na said...

@Dysha~ thanks dear~ salam kenal jugak..hehe :)

Ayu Na said...

@Yasmin~ tq dear :)

Ayu Na said...

@kak Syitah~ tq sis..insyaAllah amin :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...