Melaka with Love

Assalamualaikum. 

Yeah, I did some changes with my blog. Obviously, the blog skin la kan. :)


So, yesterday was the best day ever for both of us. Though it was a bit late to reach Melaka..dengan traffic jam dia..fuh! Biasalah, dah nama pon AHAD mesti ramai yang hang out. Huhuh..parking pun susah dan terpaksa menapak jauh @ Dataran Pahlawan tu. Anyways, both of us had fun celebrating our birthdays -again-  Paling best, hujan masa kami tengah layan ambil gambar kat bangunan bersejarah itu. huhuhu~ but it's all worth it. I'm happy~

ecehh :p



love the skirt :) 



hooo cak!



Blueberry & Chocolate   



Please, you're not that cute. hahah



:)

And we had dinner at Nasi Arab Damsyik, Senawang. (My cousin's rest. -promo jap) Dah banyak kali dia nak makan situ..tapi takde rezeki. hehe~ dapat jugak merase & tapau for his family. If you guys kat area Seremban, try la nasi arab damsyik ni..super delicioussss :)




Yummeeeyhhhh kan?



Nice place with delicious food.

So, that's all for now. Need to read journals after this. huhuhh (T__T)


xoxo.

8 comments:

Syimir said...

nasi arab damsik tu katne?cam best je.saya pon dok melaka gak :)

Ayu Na said...

hi Syimir~ kt area senawang..xjauh sangat dari tol senawang..huhu rest tu tepi jalan je, area taman.. :)

SyedGraphiX said...

wahhhh. cantik lah!
hehehe .
btw, 1st time singgah sini. hai tuan belog! :D

Ayu Na said...

wahhh biase jelah. hihi

btw, thanksss! :p

Siti NuruL Ain said...

ayu na cantik la..
suke tengok..
comel je..hehe..;)

dok n9 ke sayang?

Ayu Na said...

Siti NuruL Ain

huhu biase2 je kite ni :) yup, dok senawang.. ^_^

asma HazeLnut said...

cuzz ko punye ke ayu? belah mak ko kot eyh??means mesti mak aku kenal mak ko jugak ni..sbb mak aku kenal pakcik [ape tah name die] owner tuh..haha [atau ayah kepade cuzz ko tulah]..rombau mari isn't it?? tempat ni mmg best makan2 sefamili..aku selalu menambah berat si situ..har har har

Ayu Na said...

asma HazeLnut

my cousin belah mak...owner dia muda lagi la..huhu aku panggil kakteh aje.

confirm aku pn slalu gak melantak situ..hahaha :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...