and it's all worth it

Assalamualaikum. Wassup people~

How's everything? adakah awak awak dan awak gembira dengan hari Isnin yang biru? atau kepenatan seperti saye ini? huhuh..agak-agak rase tak tahu macamana nak #beat the Monday blues, boleh je click kat  SINI SINI ! Harap tips tersebut boleh tolong korang ^_^

Dah lame sebenarnye nak update entry ni kan, tapi sebab cuaca hujan jeeee manjang, so internet pon lagi slow dari siput..terus hilang mood nak online. Sekarang baru la ada masa and mood yang rajin nak update. hehe. Dah hujung tahun, ingatkan boleh rehat-rehat, bersantai siap berangan kat tepi pantai TAPI..


realitinya amat menyedihkan dan memenatkan. (T___T)

Yelah, jadi chekgu ni bukan mudah tahuuu. Sebab ape? macam-macam kerja sampingan kena buat. Lagi-lagi jadi kaunter aduan kanak-kanak rebina. haih~ dapat budak derjah 1 lagi peninggg kepala chekgu nak layan. Kelam kabut nak siapkan segala hal kat skolah. 

Tapi sempat lagi join school trip ke Kuala Lumpur. Takpe, walopon dekat tapi keseronokannye sangat berganda-ganda. Huhu~ *chekgu yang excited lebih ni :p Maka, dengan kecohnya rombongan Cik Kiah ni pegi KLCC. Imagine la ye, bawak anak-anak pegi makan kfc kt KLCC tu. Pastu suma orang tengok semacam jeee. hahaha~ xpe, nasib baik chekgu cun. hahahaha *prasan. School trip memang fun..semua yang join memang enjoy sangat sebab dapat jalan-jalan kat KL *je pon. huuuuu :P


nak tepek gambar seketul. :p


Next, event family day.. unfortunately we couldn't make it at the hotel, event tu buat di dewan sekolah je. Alhamdulillah, walaupun berpeluh ketiak jadi 'runner', menu memang superb! 

BBQ kambing, ayam, satey, udang, sotong, kerang, hotdog oh tidak banyak lagi! 

Ramai yang datang ngan family masing-masing. Syukur sangat sebab makanan cukup untuk semua :) Tak dapat makan, tengok gambar jela ye..bau pon boleh. hehehehhhh

yummeyhhh :)


yummeyh lagi :)

 Kakak, her last dinner with us..nak transfer dah :(


comel kannnn dia ni. geram geram ^_^

Memang lemau balik rumah malam tu..tak sempat nak sumbangkan lagu ngan diorang. haha~ Paling syok, walopon penat, lemau dan berpeluh-peluh.. hati tatap gumbira sebab semua enjoy. ^__^

.
.
.
and it's all worth it~

4 comments:

Azlan Hasan said...

owh..pergi istana negara ker??hehe..tak tau plak istana negara ade sign macam tu..hehehe :)

Regards,
-Strider-

Ayu Na said...

ngahahah. :p

atiqa aris said...

wahh cikgu ke?besnye dorang dpt cekgu style camnih.hehe

Ayu Na said...

atiqa: diorang lg mcm2 style..lg hebat dr cekgu. huhuh :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...