Keliru.

Assalamualaikum & hello bloggers.

Alhamdulillah, selepas hampir seminggu tak sudah-sudah siapkan assignment, akhirnya berjaya! yahoo~ :) tepuk tangan sket. hehehe~ Group work pulak tu. Thanks to my group members tapi minggu depan ada lagi la presentation. Huhuhu~ tak mengape, hadapi dengan senyuman walaupun agak pahit untuk ditelan. Kehkeh :P

Tajuk entri bukan nak kelirukan korang. Bukan jugak lagu keliru itu. Bukan keliru pasal cinta. Jauh sama sekali. tapi lebih kepada perasaan individu terhadap individu yang lain.


Pernah tak...terjadi dekat korang bila kita berbicara tentang sesuatu bukan dengan niat yang buruk atau jahat..tapi orang lain dengan pantasnya telah menganggap kita ni cakap hal yang tak baik. Padahal sebenarnya tak terlintas nak mengguris perasaan orang lain. Mesti ade kan? Agak-agak rase tension tak bila jadi macam ni? Kalau hal ni jadi, korang nak buat macamane ye? Adekah korang akan...

A-Buat tak tahu je laa

B-Terangkan semula statement korang tu bagi orang lain tak keliru. 

Sila jawab dengan jujur. hehe~ Tapi macamana nak bagi orang tak keliru dan salah faham bila kita cakap sesuatu benda? Atau kita memang kena terima yang manusia ni...memang begitu la sifatnya. 


Keliru. Seriously. (T___T)


2 comments:

Syimir said...

act,kite kene terima je org macm tuu..haha.sebb org mcm tu memg payah nak berubah..haha.tapi kite kene explain balek la statement kite tu :)

Ayu Na said...

huhuhuhh..penat la pulak kan nk kena explain.. sbao je la :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...