#Bawal Tutorial 1

Assalamualaikum!

Hello bloggers! Tolong tiup skali belog nihhhhh. Habuk stengah inci dah. Huhu~ baru la ade mase nak update ni haa. Tu pun tengah meng-edit video. Poning acik! :P

So, last Tuesday..as we planned..went to Sogo & Midvalley (as usual la kan) and bought few things for *uhuk*. Year end sale, berbaloi baloiii. Huhu~ Alhamdulillah, ada few things yang belum beli lagi. Ingatkan pegi mase weekdays takdela busy..rupenye same jeeeeee. Adoi! dah la bawak plastic bags banyak, berhimpit pulak dalam train. Sabar jela..nasib ketiak wangi. Hehehe :p





Enterprem macam biase le. Hehehe. I LOVE wearing skirt. Memang comfortable & lebih sopan gitu. Masa ni dok excited la tengok sume amik gambo..nak join skali la konon..maaf la makcik blakang tu telah membontoti kamu..Hehehehe :) 



berangan jap..terase macam over the sea. :p

Okay, seperti yang dijanjikan oleh tajuk entri kali ni. Penat tahu buat video ni.. style ni saye cuba je..kalau rase sesuai, boleh la gadis-gadis cuba jugak.





Okay, itu sahaja untuk entri kali ni. Heheheh. Take care! :)



8 comments:

UniMeOw said...

nice sharing,,:D

Ayu Na said...

^_^

nurul diana said...

thanks for the tuto . kak cntik skirt , jenuh cri skirt mcm tu tp x pnah jumpe :(

Ayu Na said...

ur welcome dear.. :) skirt tu beli kat kedai biasa je pun.. hehe :)

azzah said...

boleh try ni,nanti mesti cari tudung bawal balik..

Ayu Na said...

hi azzah..nnt try la. :)

tgh edit2 blog, skali lupe nk save yg lame..adui..da tuka pulak.. :(

ReiKo91 said...

waa..da lma cri tuto sal tdung bawal..akhirnya jmpa jgk :D

Ayu Na said...

Reiko91~ nnt boleh try :) tq for viewing :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...