Cakap tak serupa bikin ler.

Ehem, Assalamualaikum. 

Bila lukis-lukis, serius teringat BFF si Yaya tembam. 
Dialog tu macam aku cakap ngan kau je Yaya. 






























Perjumpaan gadis gadis perasan hot pun berlaku
seperti yang dijanjikan 

kat mane lagiii..












Ouch! tengok ada sale la pulak! danngggg!










Apa jadi pada gadis yang nak window 
-ulang suara-  

WINDOW shopping tu?













dah agak dah...Yaya memang macam tu. hahaha tetibe..
sorry Yaya, gurau jeee. hihi


Tula, cakap tak serupa bikin. 
Selalu gadis gadis macam ni kan? 
Sampai terfikir taknak bawak atm card bagai. 
Sebab takot TER withdraw duit LAGI sekali! hahaha 


Maaf Yaya. Kau tetap cumel. Rindu kau.


pesanan ringkas: rajin gile buat lukis lukis ni ye tak. Cube buat assignment macam ni. Confirm dapat A+  Wallahhhh~ 



12 comments:

anuar zain's fan said...

mmm...mmg best..what can u say..it's a girl must do things.....

Ayu Na said...

wow anuar zain's fan..hahah..it happens to me too. haishh..susah tul nak delete habit mcmni. :p

Eady Minn said...

well..dah nama pun perempuan kan..shopping dan perempuan mana boleh dipisahakan..ehehe..
*kemainn lagi eh awal2 kata nak window shopping je..ahaha.

Dian Hazwani said...

hehe .. pernah jgk la tjadi.. kunun nak window shopping.. tup2 terbeli jgk..tak beli nanti tkot myesal..haha ^^'

chEntA said...

betul...setuju jadi,bila tyme YES(year end sale) kita haruslah berkuarantin di dalam rumah sahaja..=)

UniMeOw said...

alahai,,dh lama x shoping ngn kwn2...huhu

Zana Adieyza said...

org perempuan mmg mudah rambang mata.. pantang nampak perkataan sale kan.. hihihi..

Ayu Na said...

Eady Minn

haha..tula pasal..kunon2 nye la kan..tp shopping gak~ :P

Ayu Na said...

Dian Hazwani

sudah tentunyaaaa menyesal kalo tak beli..heheh~ time ade kengkawan la lg syok terpengaruh..skang ni dh boleh control :P

Ayu Na said...

chEntA

xleh nk paksa diri dok kt umah time YES..huehueee confirm terjebak ngn virus shopping.. :P

Ayu Na said...

UniMeOw

same here..dh keje masing2 bz..susah nk jmpe :(

Ayu Na said...

Zana Adieyza

yup betul2..kdg2 benda tu xde ape pn.tp still leh rmbang mata..huhu payah2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...