Rindunye kat awak!

Assalamualaikum.

Hi belog ku sayang..lamanya tak jenguk awak kan..lama tak beramah mesra dengan awak kan. 
(T___T)


Busy sangat..sampai takde mood nak update. *ade ke yang tertunggu2? kehkeh~ :P Alhamdulillah, haritu dah selamat exam Research Methodology 2 yang amat lah kepeningan jawab soklan statistic..ya Allah, tawakal je skarang...thanks to my dear friend cik Hanis sebab sudi ajar kakak awak yang tak brape hebat statistic ni. InsyaAllah...tinggal assignments je kene hantar minggu ni. Penat & tak siap lagi ni. 


Skolah ok..anak-anak pun ok..Alhamdulillah, dapat students yang baik-baik, tak bising sangat..senang nak control.. ^___^ Skarang tengah sibuk nak hias kelas, minit mesyuarat, mesyuarat lagi...it's not easy okay! cikgu ni bukan mengajar je yeeee...banyak lagi benda lain kena buat..terkejar-kejar..huhuhu tabahkanlah hatiku ini~Tapi rase happy sebab anak-anak pengawas saye buat kerja bagus~ ^___^ assembly pun bagus..kena train untuk MC bahasa Arab pulak. *bantuan ustazah diperlukan. huhuhu~

Tahun ni rasa teruja nak masuk kelas..and enjoy myself with the kids. Year 1 & 2..mudah-mudahan dapat la diorang blajar..tak banyak takpe, at least, dapat blajar sikit pun takpe. I know they're unique in their own ways. kan?

So, how bout you guys? study ok tak? Monday blues lagi? cari tips cepat-cepat camne nak elakkan Monday blues...or everyday blues. heheheh~ Thanks for viewing & visiting my blog. Take care! :)




2 comments:

kai said...

salam hye hye..
nice blog...
;)

=New Entry===
http://kaiakihiro.blogspot.com/2012/01/baru.html

Ayu Na said...

hi..thanks for viewing~ :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...