amour

Assalamualaikum. :)




Hi bloggers! semua sehat takk? ^_^ wuuu lamanya tak update belog ni. Mood lari & sibuk dengan kerja. Camana la bloggers selalu ada masa nak update ye? huhu *wondering* Oh..today's the last day of January. Wooo~ sangat cepat masa berlalu. Sekejap je dah masuk bulan Feb~ Alhamdulillah, takat ni kerja okay..kalo tak ok pun..terpaksa make it ok jugak kan? :P

Cuti haritu sempat berjimba-jimba kat Midvalley..i dunno why I love that shopping mall so much. though it's crowded with people..but you can get everything there..kan? Memang jadi 'melantak for both of us..makan makan makan..the new pizza menu is super delicious! serius memang sedap dan rugi kalau tak cuba. *promo jap..hehehh :p less cheese la kot tu sebab rasa tak muak sangat plus the seafood. Dah order pizza, siap lagi dengan chicken wing and pasta. Erkk..mano la tak tombam~ *dalam proses denial..oh tidakkk~ huhu nanti korang jangan lupe try ye~ hihi~






FOS, RM20 each :)








*saya memang suka bergambar. :p

Mase nak balik, dah sampai lepas bangi tetibe train ROSAK pulak! Arghh..tekanan betul..dengan takleh on aircond nye..nasib la ramai dalam train tu. Sobssss~ T__T terpaksa naik train lain..lame jugak la ketiakku berpeluh. hahaha~ aircond rosak dah tu camano. poloh2 la acik. Huhuhu~ syukur Alhamdulillah sampai umah gak. Sadis betul... huhuhu tapi dah sampai umah takdela sadis sangat..tersengih sorang-sorang..hihihi~




sebab ada orang hadiahkan ni. Thank you love~ 

^_^




Kbai! hehehehe Thanks for viewing muahsss <3 <3


1 comment:

amir aizat said...

wuuu dpat bb, bestlaa kann

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...