pening dan gembira!

Assalamualaikum & hello semua. 

Punyaaaalah lama x update belog ku syg. (-____-) terasa agak kecewa dengan diri sendiri. Rasa macam takde la sibuk sangat sebab hari-hari online di fesbuk itu. hehe~ Sesungguhnya berbelog itu perkara yang agak rumit sebab nak menaip dan perlukan MOOD yang bagus. Kalau tak, separuh jalan lepas tu pangkah. Buat benda lain pulak. Huuu Sadis betul.

Tahukah anda bahawa saye tengah kalut dan pening sebab kena buat satu kerja yang susahhhh nak buat. Makan memang x susah. baru je kunyah BigApple tadi. hehehe~ I'm clueless to find the items for my research questionnaire. Yes! Hyper tensed sebab I need to complete the items within this week. Susah okay sebab my research ni untuk language so bila buat questionnaire macam tak berapa nak seronok. Thought of doing interview/ observation, malangnya prof itu telah menyatakan OK, research awak kena buat kuantitatif ye. Statistik bagai * pening dah lama x kira-kira ni. huhu.

So bila dah kena tukar method, mood pon *bertukar!. Nak kena prepare soalan-soalan yang sesuai. Participants are among gifted students in PERMATApintar. Yeah, belum pon pegi tengok sekolah tu. Harus pergi minggu depan dan berjumpa cikgu sekolah mereka. huhuh. Nampak mudah kan, tapi rumit. Sebab? nanti nak analyse balik data-data tuuu. bikin gue pening. huhu *apsal ngarut xabes2 ni. Haish. maaf kan saye. 

Pening headache pon, banyak event dah buat kat sekolahku sayang. Haritu celebrating Merdekaraya with kids and teachers. *excited tengok diorang pakai baju raya. Comel ^__^ Semua dah pandai bergaya siap dengan shawl lagi okay. huhu~ Teacher pon tolong groom diorang bagi lagi cantek. :P

Me with Balqis and Mimi (year6)   
Okay. Ni Khaleesya my anak buah. Heeee

Comel kan macam Maksu dia. Hahahah~ saja nak tepek gambar budak tecik yang ngada-ngada ni..perasan 'Fasha Kanda' hehe. Baru je jumpa semalam. Oh, kitorang pegi BookFair @Maeps Serdang. Firstly, memang rasa sedih la sebab bajet tak dapat pegi kan. Then, my big bro ajak jumpa kat sana..since that we're on our way to Puchong. Punyala ramaaaai gila manusia! bukan manusia gila ye. hehe~ So I bought 2books only sebab dah pesan kat my dear friend Anis to buy the books for me ^__^ so total: 8 novels. Wow! haha jenuh nak abes ni sampai taon depan. huhuhh~ puas hati dapat pergi ke tempat kejadian. hihi~

saya SUKA sgt polka dot skirt itu :D

Oh dan sehari sebelumnya saya jumpa lelaki perasan kacak tetapi sebenarnya dia tembam dan perut besar. haha *sorry dear. Tq datang Seremban, tengok movie. dah la salah si budak counter tu. nak tgk citer lain skali tiket dapat lain. Huhu~ dan makan di Kenny utk yang keberapa kali pon tatau. Feveret kami kot. :) Akhirnya berjaya jugak pakai chiffon layer skirt beli on9 haritu. hehehe *malu jugak. :p


Love the skirt :)
Tu chiffon layer skirt and i bought it @ Chiffon Layer Skirt. Cumel sangat sampai segan nak pakai. :P ada lagi satu warna brown, tapi masih belum pakai lagi. Comfortable sangat :) 

Oh banyak pulak membebel kan sebab dah lamaaa tak update. Seronok walopon pening buat assignment yang tak sudah-sudah. Sem 2 ni hampir setiap minggu ada task for Academic Writing. Insyaaallah and Alhamdulillah, so far boleh buat lagi. Risau subject research methodology saje. Cuak! Glad sebab lecturers for this sem memang super hebat & cool tau. Especially Dr. Juriah for Sociolinguistics. She will always bring a kettle, paper cups, nescafe and even food for us. Sangat pemurah & baik. ^___^ So, we have coffee girls yang akan bancuh air for all of us. Semua pon respect and rileks dalam kelas tu. Love u lahh Dr. hehehe love2 pon, group discussion & indiv task kena buat jugak. Huuu (-____-) semoga saya sampai ke destinasi seterusnyaaaa. 

OKla sayang2 kuh. :p Panjang sangat nanti penat. haha~ Takecare and please please always think positive. 

xoxo :)

p/s: saya ada baby guitar baru! rasa nak upload video main gitar tapi. ngehehehe malu skit :p

2 comments:

Phat said...

phat dtg sini..follow sini..hobin jang hobin

Ayu Na said...

uit. hobin jang hobin. hehe thanks!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...