lari

salam dan hello.

dulu aku penah tepikir nk lari dari rumah. Sbb xtahan kot. Aku suke cakap sorang2 bila aku sedih, kalau ade kakak/adik maybe leh share stories. Tapi aku sorang2 so aku ckp dgn dinding atau dgn kepale otak aku je. Membebel dan menangis. dan menangis mcm sekarang.

Berusaha untuk menjadi yang terbaik untuk keluarga. Kalau nk sempurna, aku xmampu. Aku rase mcm nk mati lah sbb aku rase sgt tensen dan kecewa. Mungkin belum ckup lagi ape yg aku buat slame ni. Atau di mate mereka, semua yg nampak hanya kesalahan dan kekurangan.

Jadi aku dpt further studies in master of education kat UKM. Register 22hb Disember 2010. Aku rase sgt malas dan takde rase nak prove ape2 lagi dah. kalo aku dpt result bagus dan berjaye, lom ckup lagi. Aku tetap org yg gagal. org yg xberguna di mate mereka. mesti ade yg tak cukup. Jadi boleh x kalo xnk amek master itu? so, aku nk terus jd mcm niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aje sampai aku mati.
ape2 pn percakapan yang keluar dari mulut selalunya negatif pasal aku. wah, sedih la.

Aku menangis lepas tu dgr lagu justin bieber baby baby baby. xkena langsung.

4 comments:

asma HazeLnut said...

they just don't see the real u.. be strong

Ayu said...

tq babe... ape2 pn kne be strong kn..huhu

Azzy said...

dear ayu,
try 2 believe (ironically) dat those who luv u frm d bottom of d heart r those who tell ur weaknesses,myb not at all times but sooner or later u'll see d good side of it. Ur heart being fragile is a good thing which shows dat u r sensitive towards ur surroundings. Be strong n u'll make it till d end! luv u!

Ayu said...

azzy..tq so much for the words...tough isnt it? huhu gotta be strong always. kdg2, emosi mempengaruhi minda...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...