awesome monday

salam dan hello~

malam tadi, sesi perbincangan dan luahan perasaan terjadi. Maka haruslah ia menjadi suatu kebaikan untuk perhubungan saya dan kamu. insyaAllah. Semoga dapat melaksanakan apa yang sepatutnya. TQ so much dear :)
setelah selesai, rase lain macam pulak tekak ni. adoi, dah datang dia menguji tahap kesihatan aku ni. hoho~ bangun pagi pon rase macam tu gak, mungkin banyak sgt makan macam2. hehehehe :P

dah berjanji nak keluar dengan mama hari ni. So siap2 (punyalah lama -lense xboleh nak dok diam kn huhu) kulit muka mengelupas sket lagi xabis2. bila nak hilang ni. sabar je lah ye. kami pergi ke Jusco Seremban 2 - dah tu je yg paling bagus untuk sesi window shopping (ke?) di Seremban ni. haha~ nak g melaka rase ok je, tp masa tak sesuai gitu. Maybe next time ye :) Banyak jugak dibeli -oleh mama saye. buleh tahan bangga jugak sebab beli barang tak sampai 60hengget. haha~ mungkin tempat tak menggoda seperti OU atau MV. lol~

ini baju murah aje haha :p

ni pon murah, ade poket lg. muehehe pkai belt :)
(lmbt betul nk upload pix ni sampai takda mood) 

p/s: register 22hb, nak g melaka buleh x dear 25hb ni? ahaks :P

2 comments:

asma HazeLnut said...

ile perbincangan tu nak direalitikan, boleh la pilih warne tema the latest di blog aku..muahahaha..awak yg nak tunang, kate kite duluuuu....wekkk..hihihihi...

sudah mahu smbung master ekk??based on your latest post, ko still mengajar lagi ek?camane tu?part time master yeh?

Ayu said...

haha..jahatnye..nk tunang tu la lelaki kan die pening2 bile dok pk hal tu.. hehehe :p

yup..part time..still mengajar lagi..huhu extra penat la 2011..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...